Известие

Collapse
No announcement yet.

Разпределителни валове за 146 1.4ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разпределителни валове за 146 1.4ТС

Колеги,купих си Алфа 146 1.4ТС-1999-2000г.,но явно жабаря я е карал без масло,та се налага да сменя разпред.валове и 4 хидр.повдигачи. Предлагат ми ги но от 1.6ТС.Някои запознат ли е с техн. параметри за да даде съвет дали стават, или даите координати на морга където да си намеря за модела! От Търново съм, имаме доста мощни автоморги но няма за колата ми дори и оборудвана глава!
    Благодаря ви предварително
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Стават от 1.6
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мерси колега , много сум признателен!!!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

оффф
        Колега, ела на някоя среща да ти помогнем да не стане сакатлък с тия валове когато се зацепват там трябват специални инструменти, а и разни вариатори има по вала и така... .
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Съжалявам, че не се уточних! Колата е в сервиз и съм сигурен във компетентноста на майстора, но имаше известно съмнение за съвместимоста на 1.4 и 1.6 модела. А иначе за 2-та вала на 90хил. + 16 повдигачи цена от 400лв. добре ли е?
          И един допълнителен въпрос,ако разрешите- на коя фирма да си купя гарнитура,компл.сегменти и гумички за клапаните?-Евентуално и някакви цени ?...благодаря за информацията!!!

Comment

Цената за валовете и повдигачите ми се вижда висока ма то зависи кат неможеш да намериш плащаш

Комплект гарнитури си купи на Гуарнит Ауто смятам че са доста прилични
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

КОЙ ги продава тез
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo

КОЙ ги продава тез
                ТиН бе нали знаеш че и ти си за такъв комплект

П.С. Утре задължително трябва да вземем главата че ако ми се разсърди Джуди ша та убия тебе
                Блока сигурно към събота ше имаме статус дали е за скраб или е почти готов
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от valjo

КОЙ ги продава тез
                  ТиН бе нали знаеш че и ти си за такъв комплект

П.С. Утре задължително трябва да вземем главата че ако ми се разсърди Джуди ша та убия тебе
                  Блока сигурно към събота ше имаме статус дали е за скраб или е почти готов
                  ууу споко де, зимами я
                  блокот кот каат, кот дадат баце
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                  X